Pampus gaat weer open vanaf 1 april en doet mee met de Museumweekactie ‘Leen je Museumkaart eens uit aan een ander!’

historische foto van gemobiliseerde soldaten op fort pampus in 1914

Zo fijn, we gaan weer open en we zien reikhalzend uit naar je komst. Ons eiland is er helemaal klaar voor. Alles is gepoetst, geschilderd of opgeknapt. Onze vrijwilligers staan te popelen om weer rond te leiden, de moestuin te verzorgen, het werk op kantoor te verlichten (en nog gezelliger te maken) en om het immer nodige onderhoud van eiland, fort en vloot voort te zetten.
Vanaf 1 april zijn we weer open voor publiek, tegelijk met de start van de Nationale Museumweek. Dit betekent dat je kans hebt om 'gratis' voor Pampus te gaan!

Museumweek

Tijdens de Museumweek accepteren veel musea iedereen met een geldige Museumkaart. Ook als die kaart niet van die persoon zelf is. Jij mag dus met de kaart van een ander ons fortmuseum in. Of, jij mag jouw kaart aan een ander uitlenen om Pampus te ontdekken. Superleuk natuurlijk om iemand te verrassen met zo’n museumbezoek!

SPELREGELS VOOR DE LENERS
Je kunt heel eenvoudig via onze webshop een ticket kopen voor 1, 2 of 7 april en dan kiezen voor Veer met Museumkaart’. (Daarin kun je nog kiezen voor kinder- of volwassenkaartjes.) Dan betaal je alleen nog maar de overtocht, maar niet meer het entree.

Je neemt de geleende kaart mee (geen kopie, wel de echte natuurlijk) en laat die scannen bij de veerboot. En dat is het. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is lekker de boel de boel laten en genieten van een dagje uit naar misschien wel het meest bijzondere eiland van ons land.

Bezoek Pampus en doe inspiratie op, ontdek verhalen en beleef historie, natuur en avontuur!

Nieuwsberichten

  • Pampus op de Impact Fair en locatie voor Denktankdagen

    3 april, 2024

  • Nieuw Pampusseizoen met eilanddichter en speciaal openingsweekend

    22 maart, 2024

  • Survivaltips

    14 maart, 2024