10 & 11 maart – Help Forteiland Pampus opstarten met NLDoet!

nldoet

Meld je nu aan voor NLDoet!

Kom jij vrijdag 10 en/of zaterdag 11 maart helpen Forteiland Pampus op te starten voor het volgende museale seizoen?! Op Pampus kom je lekker los van de dagelijkse sleur en waai je lekker uit terwijl je nuttige dingen doet én nog een stukje historie meepakt!
Om te zorgen dat onze bezoekers weer een fantastische ervaring kunnen beleven op het eiland willen we natuurlijk dat alles er netjes bij staat. We gaan daarom stoffen, vegen, poetsen en onkruid wieden in het fort. Maar er is meer.. want om ons paviljoen te voorzien van super lokaal en duurzaam eten moeten de moestuinen verder worden voorbereid en natuurlijk hebben we nog een paar kleine projectjes zoals het straten van een paadje en het schilderen van ons meubilair..

Kortom, voor iedereen is wat te doen!

Praktisch:

Datum: Zaterdag 11 maart (vrijdag 10 maart is al vol)
Tijden: 09:00 - 15:30
Bereikbaarheid: Op Pampus kom je alleen met de boot, We vertrekken daarom vanaf de Herengracht te Muiden tegenover huisnummer 33 met ons veerschip de Stern.
Routebeschrijving: De routebeschrijving en de opties voor gratis parkeren vind je hier.

Draag je steentje bij op een onbewoond eiland!

Ben je de 10e of 11e maart verhinderd maar heb je wel interesse om mee te helpen op een onbewoond eiland, op UNESCO Werelderfgoed, op een prachtige plek in het IJmeer? Forteiland Pampus draait onder andere op de inzet van onze vrijwilligers die helpen bij de verschillende activiteiten. Of het nu achter de schermen gaat om administratieve kantoorwerkzaamheden, bezoekers ontvangen op het fort, rondleidingen verzorgen, helpen in de moestuin, er is van alles te doen.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers. Misschien iets voor jou of iemand anders die je kent? Voor nu zijn we op zoek naar:
• Vrijwilligers met groene vingers voor onze moestuin
• Gastheren en gastvrouwen voor het ontvangen en begeleiden van gasten
• Vaklui op het gebied van het groenbeheer, metaalbewerking, houtbewerking, als schilder of in de elektrotechniek.

Kom een dagje meelopen of heb je vragen? Neem dan contact op met Robbin (robbin@pampus.nl). Of bekijk de mogelijkheden op onze website.

Nieuwsberichten

  • Pampus op de Impact Fair en locatie voor Denktankdagen

    3 april, 2024

  • Nieuw Pampusseizoen met eilanddichter en speciaal openingsweekend

    22 maart, 2024

  • Survivaltips

    14 maart, 2024