Meivakantie – Neem gratis een extra vriendje of vriendinnetje mee naar Pampus!

Kom deze meivakantie met 2 kinderen naar Pampus en neem gratis een extra vriendje of vriendinnetje mee!

Laat de meivakantie maar beginnen en kom naar Pampus. Daar ligt een avontuurlijk fort en duurzaam eiland op jullie te wachten. En daarom hebben we een leuke actie: Vaar je mee vanuit Muiden en kom je met 2 kinderen, dan mag je gratis een extra vriendje of vriendinnetje meenemen! Kom dus met 3 kinderen en betaal voor 2. Gebruik hiervoor de kortingscode: MEIVAKANTIE. Dus nog meer plezier!

Wie neemt jouw kind het liefst mee naar Pampus? Jullie buurjongen, een nichtje, het beste vriendje of een van de klasgenootjes? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daarom hebben we speciaal voor de meivakantie een toffe kortingsactie: kom met 2 kinderen naar Pampus en dan mag er één extra kind gratis mee (Dus 3 voor 2). En dat mag ook een broertje of zusje zijn…

Hieronder de voorwaarden van deze actie op een rij:
• Deze actie is geldig van 28 april t/m zondag 5 mei.
• De actie houdt in: boek voor de periode 28 april t/m 5 mei een volwassene ticket en 3 kindertickets (kinderen boven de 4 jaar) voor veerdienst vanuit Muiden en entree fort, dan krijg je een gratis ticket voor een kind voor de veerboot en entree.
• Gebruik hiervoor de kortingscode: MEIVAKANTIE
• Deze kortingsactie geldt alleen voor de Veerdienst Stern vanuit Muiden.
• De Museumkaart, Vriendenloterij VIP kaart en ICOM kaart zijn ook geldig voor deze actie.

Weer of geen weer. In het fort is het droog en is er van alles te doen. Zo is onze blacklightspeurtocht nu nog leuker. Daarmee ga je op zoek naar de verborgen letters die je alleen kunt zien met een speciaal blacklightlampje. En dit lampje moet je zelf opwinden zodat ie gaat branden. En heb je alle letters gevonden, dan krijg je als beloning alle gerecyclede onderdelen waarmee je zelf een windmolentje kunt maken!

Maar er is meer...
Want weet jij dat je in het fort een spectaculaire vlucht in een virtuele ballon over de Stelling van Amsterdam kan maken?  Ballonvaarder Leon Mary neemt je mee op een tour van toen naar nu. Of laat je rondleiden door een gids en ontdek wat er zich vroeger allemaal afspeelde in het fort. Er is nog veel meer te zien en te beleven!

Stadspas Kind Actie vanuit Amsterdam IJburg
Heeft je kind een stadspas, dan mag het GRATIS vanuit Amsterdam-IJburg met één begeleider (ook gratis) meevaren naar Pampus. Deze actie loopt van zondag 28 april tot en met zondag 5 mei 2024 op de dagen dat de Veerdienst Amsterdam vanuit IJburg naar Pampus vaart.

Dat is op weekenddagen en op donderdag en vrijdag, steeds om 10:45 uur.

Boek hier jouw plek aan boord met deze actie!