Stem op Pampus bij de Rabo ClubSupport actie.

Help ons om nog het eiland nog beter toegankelijk te worden voor iedereen en stem op Pampus bij de Rabo ClubSupport actie.

Ons doel: Stem op Pampus om het eiland nog toegankelijker te maken voor iedereen!

Ooit was Pampus streng verboden terrein, tegenwoordig is iedereen welkom. Toch valt het niet mee om zo’n oud forteiland voor iedereen toegankelijk te maken. Vooral voor mensen met een beperking is het een uitdaging om het eiland met zijn ruïneuze fort te bezoeken. Met Onderling Sterk Gooise Meren maakten we een inventarisatie hoe dat beter kan. En met Rabo Clubsupport kan Pampus in actie komen want jouw stem is geld waard. Hoe meer stemmen wij ontvangen hoe meer wij kunnen investeren in een beter toegankelijk Pampus. Met slimme toegangsvoorzieningen, betere bewijzering en een aangepaste audiotour. Zo kan iedereen voor Pampus gaan!

Hoe werkt het? Stem vandaag nog op Pampus.

Stemmen kan van 5 tot en met 27 september 2022. En elke stem is geld waard. Je mag op 3 initiatieven stemmen. Om op Pampus te kunnen stemmen heb je een rekening bij de Rabobank, woon je in regio Amstel & Vecht (Muiden, Muiderberg, Weesp, Abcoude, Baambrugge, Amstelveen, Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel) en ben je lid van de Rabobank.

Iedereen met een bankrekening bij de Rabobank is lid óf kan heel gemakkelijk lid wòrden van de Rabobank coöperatie. Controleren of je lid bent of lid worden kan eenvoudig (en is gratis) via de Rabo App. Kijk in de app rechtsonder bij Service > Algemeen > lidmaatschap

Volg hier de link naar Pampus op de Rabobank ClubSupport pagina.

Of log in op je rekening bij de Rabobank op de Rabobank site of in de Rabo App. Ga via Service > Zelf regelen en zoek dan Pampus op bij stem op jouw club.

Alvast heel erg bedankt voor jouw stem!