Vervoer over water

Een bezoek aan Pampus begint op de boot. De tocht vanaf Muiden duurt ongeveer 25 minuten (vanaf IJburg 45 minuten) over het mooie IJsselmeer.

Veerboot Stern

Onze veerboot vaart dagelijks meerdere malen op en af. Ook voor evenementen kan hij worden ingezet op een tijd naar keuze. De capaciteit van onze veerboot is 150 personen. Binnen is er plaats voor 80 personen. Er is een toilet aan boord.

Zeiljacht, botter of platbodem?

Dagelijks bezoeken vele rederijen Forteiland Pampus. U kunt bij een van deze partners meevaren of een boot charteren. De type boten zijn divers: zeiljacht, salonboot, botter of platbodems. Wij helpen u graag met uw keuze voor het juiste vervoer en het kiezen van en rederij. Voor meer informatie stuur een e-mail naar pampus@pampus.nl.

Events en vervoer

Uw evenement begint uiteraard al vóórdat uw gasten het eiland betreden. Pampus Events biedt maatoplossingen voor zaken als:

  • Parkeergelegenheid
  • Alternatieve vertreklocaties zoals Amsterdam, Almere en Huizen
  • Transport van goederen t.b.v. uw evenement
  • Bijzonder vervoer zoals zeiljachten, klassieke salonboten en speedboten. Zelfs een watervliegtuig of een helikopter behoren tot de mogelijkheden.

Logistiek

Heeft u veel materiaal dat tijdens een evenement naar Forteiland Pampus moet? Dit is geen probleem. Wij hebben een transportboot tot onze beschikking, waar veel materiaal op vervoerd kan worden. Als deze niet voldoende is kan er gebruik gemaakt worden van eventueel een dekschuit met zeecontainer. Voor het vervoer van eventuele personen van en naar het eiland is het mogelijk om gedurende het evenement een standby-rib in te zetten.

Standy RIB

Heeft u een VIP, een spreker die terug moet of simpelweg gewoon iemand die te laat is voor uw evenement. Maak gebruik van een standby-rib. De standby-rib is een 6,5 meter lange Rigid Inflatable Boat met een 150 PK motor. Met deze boot kunt u extra flexibiliteit inbouwen in uw evenement.

U kunt de standby-rib inhuren bij uw evenement. De standby-rib staat dan gedurende het hele evenement op Forteiland Pampus tot uw beschikking. De standby-rib vervoert enkel personen en geen materiaal. Indien er materiaal mee moet naar Forteiland Pampus beschikken wij ook over een transportboot.

Met onze ruime transportboot brengen wij al het materiaal naar Forteiland Pampus. Onze transportboot vaart afhankelijk van de hoeveelheid materiaal 1 of meerdere keren voor uw evenement naar Forteiland Pampus.
De transportboot wordt per vaart of per dag ingezet bij de op- en afbouw van evenementen. De transportboot wordt altijd geleverd met een ervaren schipper.

Als er veel materiaal naar Forteiland Pampus getransporteerd moet worden kunnen wij ook gebruik maken van zeecontainers en dekschuiten. Wij kunnen al het transport over water voor uw evenement plannen en organiseren.
Door onze jarenlange ervaring in het transport naar Forteiland Pampus kunnen wij goed voor u inschatten welk transportmiddel het beste ingezet kan worden. 

Groot transport