WINTERLICHT


Winterlicht is een populaire pop-up, voor het derde jaar op rij een bewezen succes! Winterlicht is meer dan een diner, Winterlicht is een winterse culinaire ervaring op UNESCO-werelderfgoed. Na twee edities gericht op particulieren, bieden we komende winter voor het eerst de kans om ook als bedrijf deel te nemen aan deze unieke diners!

Zodra eilandchef Jurre en zijn team de plannen voor het nieuwe Winterlicht rond hebben en er weer geboekt kan worden, zal deze pagina aangevuld worden met vernieuwde informatie. Zie voor het zakelijke winteraanbod alvast de website van Pampus Events.

WELKOM

TIJDIG RESERVEREN

Het pop-up restaurant van Pampus is geliefd. Data zijn nu nog niet bekend, maar reserveer tijdig zodra het kan. Zonde als je de boot mist en weer een heel jaar moet wachten op de volgende mogelijkheid om 's avonds culinair van het Pampus Winterwonderland te kunnen genieten. Zodra de data bekend zijn van de afvaarten vanuit IJburg, Muiden en Almere Marina Muiderzand komt alles op deze pagina te staan.

 

VUUR

SMAAKSENSATIE

ONTDEK

Nog even wachten op wat de invulling van Winterlicht 2018 gaat worden. We zijn er achter de schermen al druk mee bezig. In ieder geval wordt het weer een avontuur waarbij het verborgen historische fort vol duistere gangen, indrukwekkende koepels en verborgen ruimtes een mooie rol speelt. Ook zullen de tafels weer gedekt gaan worden in het knusse paviljoen en zal je heerlijke gerechten voorgeschoteld krijgen op basis van pure en lokale producten.

VOEL JE VRIJ

De prijs voor een avond Winterlicht is nog niet bekend... Naast de overtocht, de gerechten en het welkomstdrankje zal in de arrangementsprijs ook een bijdrage inbegrepen zijn die bestemd is voor het behoud van het historisch erfgoed.

CONTACT

VOORWAARDEN

  • Pampus neemt geen gekochte kaarten terug. Je kunt de kaarten wel doorgeven aan iemand anders. Stuur ons in dat geval dan even de nieuwe contactgegevens.
  • Als je de veerboot mist, krijg je geen geld terug. Wees daarom op tijd bij de afvaartplek, want de boot wacht niet.
  • Speciale dieetwensen? Geen probleem, maar geef het tijdig door via info@pampus.nl!
  • Kom je met een groep, maar hebben jullie los geboekt? Laat het ons via hetzelfde mailadres weten, dan dekken we mooi tafeltje voor jullie samen.

 

 

  • Bij zeer zware wind/mist/vorst zal de veerboot (omwille van de veiligheid) niet uitvaren. Je reservering wordt dan in overleg omgezet naar een andere dag. Op de dag zelf laat Pampus de annulering zo tijdig mogelijk weten via de opgegeven e-mailadressen of telefoonnummers. Ook wordt het direct via de Pampus website en de Facebookpagina's van Pampus en Winterlicht bekend gemaakt. 

Vertreklocatie Muiden

Let op: de vaste ligplaats van veerboot Stern is aan de Herengracht in Muiden, tegenover huisnummer 33. Klik hier voor uitgebreide route en parkeerinformatie.

Vertreklocatie Almere

Let op: de boot naar Winterlicht vertrekt vanaf de achterste steiger op het terrein van Almere Marina Muiderzand. Je kunt hier gratis parkeren. Vraag een muntje op de boot om uit te rijden, of haal deze naast de slagboom bij het havenkantoor. Er is nog geen openbaar vervoer naar de haven.

Vertreklocatie IJburg

Let op: de boot naar Winterlicht vertrekt aan de buitenkant van de sluis, dus niet vanuit de haven. Je kunt tussen de bouwhekken door naar de vertreksteiger lopen.