Geef om Pampus

Jouw donatie telt

Forteiland Pampus spreekt al meer dan 125 jaar tot de verbeelding, als zelfvoorzienend eiland, aangelegd om Amsterdam te beschermen. En nog altijd draait Pampus op eigen kracht. We maken onze eigen energie en wij voorzien in onze eigen inkomsten met ons museum, onze horeca en de verhuur van ruimtes. Pampus kan niet zonder de steun van zijn pioniers, partners en pachters om het forteiland te behouden voor toekomstige generaties. Met jouw steun houden we het eiland open en investeren wij in duurzame vernieuwingen. Daarmee blijft Pampus behouden en gebruiken we onze geschiedenis als inspiratie voor een duurzame toekomst.

5 redenen om met ons aan boord te stappen

  1. Je wordt onderdeel van het unieke verhaal van Pampus
  2. Je helpt UNESCO-Werelderfgoed in stand te houden
  3. Je draagt bij aan de ontwikkeling van ons duurzaam zelfvoorzienende erfgoed
  4. Je krijgt toegang tot onze bijzondere locatie en dito programmering
  5. Je geniet fiscaal voordeel omdat Forteiland Pampus een Culturele ANBI-status heeft

Als particulier kun je aan boord stappen als…

Pampus Pionier
Pampus Pioniers vertegenwoordigen het ondernemend hart van Forteiland Pampus. Hun royale steun maakt dat Pampus kan blijven bestaan. In verschillende rangen en met hun royale donaties staan zij de toekomst van dit unieke eiland.

Pampus Pachter
Pampus Pachters zijn de vrienden van Forteiland Pampus. Met hun jaarlijkse donatie zijn zij hecht betrokken bij Pampus. Daarvoor in de plaats krijgen onze Pampus pachters een stukje Pampus ‘in pacht’.

Als bedrijf kun je aan boord stappen als…

Pampus Partner
Pampus Partners staan zij aan zij met Pampus. Zij omarmen het zelfvoorzienende en innovatieve karakter van Forteiland Pampus, onderstrepen de duurzame ambitie en ondersteunen met kennis, kunde, materiaal en kapitaal.

Iedere donatie is van harte welkom!

Ook met kleinere bijdragen kunnen wij bijzondere dingen doen en onze projecten op het gebied van bijvoorbeeld educatie realiseren. Hiervoor kun je gebruikmaken van IBAN NL07 RABO 0343 1480 99 t.n.v. Stichting Forteiland Pampus.