Winterlicht

Ontmoet Winterlicht, een tijdelijk restaurant dat ligt op een uniek stukje werelderfgoed, op Forteiland Pampus. Beleef een verrassende avond op een forteiland, waarbij je geniet van mooie seizoensgerechten in zowel het historisch fort als het knusse paviljoen.

 

Eten & Drinken

In het Pampus Paviljoen’1874 kunt u uw bezoek aan Pampus beginnen of afsluiten met een kop koffie, lunch of een borrel. De keuken van Pampus werkt met duurzame producten en haalt haar inspiratie uit oer-Hollandse traditionele gerechten met af en toe een uitstapje. De kaart kan wisselen op basis van beschikbaarheid van producten op het eiland.Bij mooi weer biedt het terras u een fantastisch uitzicht over het IJmeer. Laat u verrassen!

Groepsreserveringen

Wanneer u met een grotere groep naar het eiland komt, raden wij u van harte aan vooraf uw lunch te bespreken via info@pampus.nl. Wij noteren dan uw reservering, het tijdstip en eventuele dieetwensen.

Diner

Op aanvraag is Pampus ook open voor diner met uw familie, bedrijf of vriendengroep. De mogelijkheden variƫren van een BBQ tot een meergangen diner. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@pampus.nl. Heeft u liever telefonisch contact, dan kunt u op werkdagen bellen met 0294-263172.

Tot slot

In het Pampus Paviljoen’1874 is het, net als op de rest van het eiland, niet toegestaan zelf meegebrachte snacks, maaltijden en drankjes te nuttigen.

Op de veerboot, in de winkel en in het Paviljoen’1874 verzoeken we u, indien mogelijk, te pinnen.

We stellen het bijzonder op prijs dat u uw eigen afval van het eiland mee terug wilt nemen of in ieder geval in de prullenbakken op Pampus wil deponeren.