Proef Pampus

Ontmoet Proef Pampus, een tijdelijk (picknick)restaurant dat ligt op een uniek stukje werelderfgoed, op Forteiland Pampus. Beleef hier een verrassende avond, waarbij je (net) na zonsondergang geniet van een mooi, herfstig driegangendiner. Het fort zal de hele avond geopend zijn. En wie weet, vaar je terug naar het vaste land onder een prachtige sterrenhemel! 

 

Eten & drinken

In het Pampus Paviljoen’1874 kunt je je bezoek aan Pampus beginnen of afsluiten met een kop koffie, lunch of een borrel. De keuken van Pampus werkt met duurzame producten en haalt haar inspiratie uit oer-Hollandse traditionele gerechten met af en toe een uitstapje. De kaart kan wisselen op basis van beschikbaarheid van producten op het eiland.Bij mooi weer biedt het terras je een fantastisch uitzicht over het IJmeer. Laat je verrassen!

Groepsreserveringen vanaf 15 personen

Wanneer je met een groep vanaf 15 personen naar het eiland komt, raden wij je aan vooraf je lunch te bespreken via info@pampus.nl. Wij noteren dan je reservering, het tijdstip en eventuele dieetwensen. En zorgen ervoor dat alles voor jullie klaar staat op het eiland!

Dineren op Pampus

Natuurlijk is Pampus op aanvraag ook open voor een diner met je familie, bedrijf of vriendengroep. De mogelijkheden variƫren van een BBQ tot een meergangen diner. Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@pampus.nl. Heb je liever telefonisch contact, dan kun je op werkdagen bellen met 0294-263172.

Tot slot

In het Pampus Paviljoen’1874 is het, net als op de rest van het eiland, niet toegestaan zelf meegebrachte snacks, maaltijden en drankjes te nuttigen.

Op de veerboot, in de winkel en in het Paviljoen’1874 verzoeken we je, indien mogelijk, te pinnen.

We stellen het bijzonder op prijs dat je je eigen afval van het eiland mee terug wilt nemen of in ieder geval in de prullenbakken op Pampus wil deponeren.