Trouwen op een onbewoond eiland, romantischer wordt het niet.

Pampus is een magische locatie voor een huwelijk: in een stoer fort op een onbewoond eiland. En als je trouwt op Pampus weet je ook nog eens zeker dat jouw bruiloft uniek is. Slechts drie keer per jaar biedt Pampus stellen met een bijzonder verhaal of met een bijzondere band met het eiland de mogelijkheid om te trouwen op Pampus.

trouwen1

Trouwen op een unieke plek vraagt uiteraard om een uniek programma, unieke catering en buitengewoon veel aandacht. Die garantie bieden wij. Keuzes maken uit pakketten is bij ons niet mogelijk. Samen met jullie gaan wij aan de slag met het vormgeven van de dag van jullie leven. Daarnaast bieden wij de garantie dat het eiland op de door jullie gekozen dag vanaf 17:00 uur volledig verlaten en exclusief beschikbaar is.

Vermoed je dat Pampus dé plek is die jullie zoeken? Laat ons dan weten waarom het eiland zo goed bij jullie (plannen) past en wanneer je zou willen trouwen. Als we dit jaar nog beschikbaarheid hebben nemen we contact met je op om een eerste, vrijblijvende afspraak te plannen.

Goed om te weten: Een volledig verzorgde bruiloft op Pampus kost minimaal € 17.500. Dit is inclusief eilandhuur, catering & dranken, bijzonder vervoer naar Pampus en de logistiek van personeel/trouwambtenaar/materialen.

+31-(0)294 – 700 236
info@pampusevents.nl

trouwen2