Vrienden van Pampus

Binnen de Vrienden van Pampus zijn er drie mogelijkheden: -          U bezit een eigen boot? Dan kunt u voor € 25,- per volwassene per seizoen onbeperkt toegang tot het fort aanschaffen. Uw kaarten staan op bootnaam, zodat zij ook door andere opvarenden dan uw eigen gezin kunnen worden gebruikt. -          U hebt een Museumkaart? Dan kunt u voor € 25,- per volwassene per seizoen onbeperkt de overtocht met veerboot Stern vanaf Muiden aanschaffen. -          Hebt u geen boot of Museumkaart? Dan koopt u als combinatie voor € 50,- onbeperkt toegang tot Pampus per seizoen, inclusief overtocht voor heel 2017.

Wat krijgt u ervoor terug?

Als Vriend van Pampus helpt u om ons erfgoed in stand te houden, en daar zijn we u bijzonder dankbaar voor. We geven u daarom graag iets extra’s voor uw vriendschap. Naast de overtocht en/of toegang tot het fort, ontvangt u 10% op al uw horeca-bestedingen in Pampus’ Paviljoen1874, in onze winkel ‘Het Magazijn’ én u wordt symbolisch eigenaar van een perceel van 2,5 x 2,5 meter op Pampus op naam, te zien via www.adopteereeneiland.nl. Daarnaast bieden we door het seizoen heen speciale kortingen of speciale activiteiten aan voor de Vrienden van Pampus, in de hoop dat we u vaak mogen ontmoeten.

Wel een Vriend, maar niet naar Pampus?

Wilt u wel Vriend van Pampus zijn, maar steekt u in de praktijk het IJmeer niet zo snel over? Dan kunt u ervoor kiezen gedurende minimaal 5 jaar tenminste € 25,- per jaar te doneren. U kunt dan uw donatie met factor 1,25 aftrekken bij uw belastingaangifte, omdat Pampus een zogenoemde culturele ANBI-instelling is. U ontvangt daartoe een formulier van de Belastingdienst van ons. Uiteraard ontvangt u als donateur wel een perceel Pampus als blijk van waardering en verbondenheid.

Pampus cadeau doen?

Wilt u een origineel cadeau geven aan een vriend of geliefde met hart voor erfgoed? Voor € 25,- ontvangt u een vrijkaart inclusief overtocht in cadeauverpakking én een perceel van Pampus op naam van de ontvanger! Neem contact met ons op via 0294-262326 of vrienden@pampus.nl om dit cadeau te bestellen.

Hoe word ik vriend?

Vriend van Pampus worden is eenvoudig. Stuur een mailtje naar vrienden@pampus.nl, en u ontvangt alle informatie en het aanmeldformulier. Na ontvangst van uw aanmelding, sturen we u zo snel mogelijk uw pasje waarmee u onbeperkt toegang tot het fort en/of het veer vanuit Muiden heeft evenals de 10% korting in ons Paviljoen1874 en in Het Magazijn, de souvenirwinkel op Pampus. En u ontvangt uw perceel Pampus via www.adopteereeneiland.nl . Was u al boezemvriend en in het 'bezit' van een perceel? Dan behoudt u dit natuurlijk!