Deze zomer op Pampus…

06-07-2020

slaapboten in de haven van forteiland pampus 's avonds

Zomervakantie op Forteiland Pampus, voor wie zin heeft in fijne (gezins)uitjes. Overdag en ’s avonds!
 


Deze zomer kun je dagelijks op Pampus terecht voor natuur, avontuur en geschiedenis. Ga vliegen in de virtuele luchtballon en kijk je ogen uit boven op het dak van Fort Pampus! Na 17 uur verandert het museale eiland in een hotspot waar je geweest moet zijn! Volop keuze aan diner- en overnachtingsmogelijkheden voor zowel jong als oud. Met doordeweeks Eindeloos Pampus en Zomerlicht in de weekenden.

Eindeloos Pampus start om 16 uur: lange namiddagen voor families of fijn met zijn tweetjes. De koks maken iets lekkers klaar, dus ook wat koken betreft even relaxen. En verder genieten van een stoer fort, ouderwetse spellen als jeu de boules, croquet en kubb, een frisse duik in de haven van Pampus óf een stukje varen op een van de Pampus rafts. De bar blijft open tot de terugvaart van 19.30 uur.

Zomerlicht is een bijna 5 uur durend dineravontuur dat start om 18 uur. Culinaire avonden uit op vrijdag en zaterdag, voor met zijn tweetjes of met groepjes vrienden en familieleden.Uitgebreid en zeer relaxed dineren in meerdere gangen op verschillende plekken op het eiland. Natuurlijk met een mooie selectie aan bijzondere dranken met of zonder alcohol en alle tijd om ook het fort in te gaan.

Je kunt ervoor kiezen om na Eindeloos en Zomerlicht weer terug te varen, maar blijven slapen kan ook! Neem alleen je slaapzak mee, verder is alles al op het eiland. Er zijn 10 slaapplekken aan boord van prachtige zeiltjalken die in de haven van Pampus liggen. ’s Ochtends word je gewekt met een vers ontbijtje ergens op het eiland. 
 


‘Mini-vakantie vlakbij huis. Gewoon op Pampus, superleuk!’ 

Houd deze website in de gaten om te zien wat er nog meer te doen is, of volg ons via Twitter, Instagram of Facebook. Zie ook:
Zomerkamp voor kinderen en een bijzonder kunstproject dat we in samenwerking met Het Klimaatmuseum organiseren! 
Zelfs het Grachtenfestival strijkt neer voor een prachtig klassiek concert op 11 augustus!


‘Ga voor Pampus deze zomer, we zien je graag’ 

 

(foto’s Mario Nap)
Fort Pampus vanaf de westzijde gezien, foto Mario Nap