Zomer nieuwsflits!

22-06-2020

grote tent en het bordje Pampus Camping bij zonsondergang op het forteiland, foto Mario Nap

De zomervakantie is in aantocht en wie snakt naar fijne (gezins)uitjes, kan de hele zomer bij ons terecht. En niet alleen overdag!
 


We hebben extra avonden voor Zomerlicht ingepland. Er was nog wat ruimte en de reserveringen gaan rap. Kennelijk spreekt onze ontspannen diner-avond, na al dat binnen zitten, extra aan. Wij zijn er blij mee, want we willen niets liever dan weer heerlijk koken voor iedereen en alles mooi en sfeervol maken!

Voor families en wie het wat minder luxe wil, heeft Pampus deze zomer iets nieuws: Eindeloos Pampus. Geniet maar ergens op een fijn plekje van een plank vol veggie festival food. Verder is er genoeg te doen op deze eindeloze namiddagen: zwemmen in het IJmeer, jeu de boules, badminton, maar vooral… een spannend negentiende-eeuws fort met 80 kamers ontdekken.

Wie zijn bezoek aan het eiland nog eindelozer wil maken, kan blijven Slapen onder de sterren. Avonturieren op Pampus in een tent gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken! Verwacht geen lekkende lapjestent. Onze kampeervrienden van BlueCamp hebben ijzersterke stormtenten op ons eiland neergezet. Ze zijn helemaal compleet, je hoeft alleen nog maar een slaapzak mee te nemen.
 


‘Op dit eiland ben je gewoon op mini-vakantie’ 

 


Houd deze website in de gaten om te zien wat er nog meer te doen is, of volg ons via Twitter, Instagram of Facebook. Binnenkort op de website: een Zomerkamp voor kinderen, een bijzonder kunstproject dat we in samenwerking met Het Klimaatmuseum organiseren en het Grachtenfestival dat voor een prachtig klassiek concert op 11 augustus op ons eiland neerstrijkt.  
Natuurlijk kun je vanaf juli ook weer dagelijks op ons eiland terecht voor natuur, avontuur en geschiedenis!
 


‘Ga voor Pampus deze zomer, we zien je graag’ 

 

(foto’s Mario Nap)
Fort Pampus vanaf de westzijde gezien, foto Mario Nap