Win een zonnepaneel!

17-09-2018

Op Pampus, waar een fortwachter nog altijd op zichzelf is aangewezen en waar de schepen ooit voor Pampus lagen te wachten, hier willen we een duurzaam off-grid Pampus realiseren.

Op een duurzaam zelfvoorzienend eiland val je weer terug op jezelf en elkaar, en regel je je eigen energie, water en eten. Bijvoorbeeld als je ‘zelfvoorzienend’ op Pampus komt micro-kamperen. Voor dergelijke initiatieven willen wij meer ruimte maken in de toekomst.

Dat vraagt om investering in de energievoorziening en in het sanitair, zodat je op Pampus echt zelfsvoorzienend kunt verblijven. Denk daarbij aan een windmolentje als aanvulling op de zonne-energie en aan meer sanitair met authentieke buiten-douches!
 

Hoe ultiem is het als je hier kun loskomen van alle hectiek van alledag en weer echt even op jezelf aangewezen mag zijn? We willen deze start van Pampus duurzaam Off-Grid crowdfunden en testen met deze actie of dat een slim idee is.

Vul de e-mailvragenlijst in en mail hem ingevuld en voorzien van je naam aan anouschka@pampus.nl o.v.v. Vragenlijst Zonnepaneel. Je maakt dan kans om eind september of eind oktober een plug & play zonnepaneel te winnen, geschonken door energieleverancier BestWatt uit Barneveld!

Alvast dank voor je bijdrage en succes! 

Team Pampus
 

GA NAAR DE VRAGENLIJST