We zoeken helpende handen en griezelige acteurs/figuranten voor ons super vette Halloween event!

18-09-2017

Voor verschillende Halloweenactiviteiten zijn we op zoek naar zombies, geesten, helpende handen voor bijvoorbeeld het klaarmaken en uitdelen van broodjes met afgehakte vingers en om te helpen bij knutselworkshops voor kids! We zijn druk bezig met de voorbereidingen van Halloween en op zoek naar acteurs/figuranten. De tweede helft van oktober zal Pampus voor jong en oud griezelig leuk om te bezoeken zijn. Er komt een Vieze Dingen kamer, er kan verkleed worden, je kunt je laten schminken en meedoen met de Happy Halloween workshops, waarin o.a. Vliegende Vleermuizen gemaakt worden.
Hoogtepunt wordt het laatste weekend van oktober. Dan wordt het hele fort omgetoverd tot het grootste en mooiste loopspookhuis van het land. Met twee routes, een voor kleintjes die meer happy dan scary zal zijn, en een voor tieners en volwassenen die meer dan gruwelijk wordt.
Hiervoor zijn we nu op zoek naar mensen tussen de 16 en 99 die op vrijdagavond 27 en/of zaterdagavond 28 oktober tot middernacht in de huid willen kruipen van gestoorde soldaten, nare geesten, enge zombies en andere griezels. Wie in is voor deze unieke Pampusbelevening en het stiekem wel leuk lijkt om anderen een keer de stuipen op het lijf te jagen, wordt vriendelijk verzocht z.s.m. een e-mail voor meer informatie te sturen aan mede-organisator Anouschka Zanolla: anouschka@pampus.nl.