Vragenlijst Zonnepaneel

17-09-2018

Leuk dat je hebt doorgeklikt! Hieronder staan een paar vragen die we graag door jou beantwoord zien. Kopieer de vragen in een mail, noteer je antwoorden en mail het o.v.v. Vragenlijst Zonnepaneel naar anouschka@pampus.nl. Na verzending maak je kans op een geweldige plug & play zonnepaneel van energieleverancier BestWatt uit Barneveld. Dit paneel sluit je gemakkelijk via je stopcontact aan op je netwerk en het levert direct extra stroom!

Ok, laten we naar de vragen gaan!


Stel dat Pampus gaat crowdfunden om op het eiland authentieke sanitair en buiten-douches te realiseren, zou jij dan meedoen? Het zou kunnen vanaf 5 euro en een tegenprestatie zou dan bijvoorbeeld een naamsvermelding kunnen zijn of een stuk Pampus-zeep. En bij een groot bedrag van bijvoorbeeld 500 euro zou je een privénacht ‘Voor Pampus liggen’ kunnen krijgen…

Antwoord 1:

 

 

Wat spreekt je aan aan dit plan?

Antwoord 2:

 

 

En wat spreekt je minder aan?

Antwoord 3:

 

 

Heb je zelf nog ideeën hoe je dit plan kunt verbeteren?

Antwoord 4:

 

 

Vroeger heeft waarschijnlijk een windmolen op Pampus gestaan om de gracht droog te pompen. Vind jij dat er weer een windmolen op Pampus past, en zo ja hoe?

Antwoord 5:

 

 

Wil je op de hoogte blijven van het eventuele crowdfundplan en kans maken op de plug & play zonnepaneel, vul dan nog je naam en e-mailadres in!

 

Naam:

E-mailadres:

 

De winnaar krijgt van ons een e-mail en maken we bekend via onze website en social media. Door mee te doen, ben je akkoord dat wij jouw naam als winnaar mogen publiceren.