De ticketshop is weer geopend! Pak je agenda erbij en boek alvast voor een heerlijke dag uitwaaien op Pampus!

09-03-2018

Online boeken kan vanaf nu voor seizoen 2018. Koop losse kaartjes voor de veerboot of voor het fortmuseum, of koop combitickets. Reserveer voor de Paasbrunch of boek nog een van de laatste avonden Winterlicht!

De ticketshop is geopend! Al volgt er dit jaar vast nog veel leuk nieuws om met iedereen te delen, dit is misschien wel het leukste nieuwsbericht van het jaar! Want met het open stellen van de ticketshop weten we dat we weer veel nieuwe en bekende bezoekers mogen verwachten op ons eiland. En daar doen we het voor! Pampus is een te leuk eiland om voor onszelf te houden, nietwaar?

De ticketshop is dus open en toont alvast alle data om naar Pampus te gaan. Het seizoen start op vrijdag 30 maart en loopt door tot en met zondag 28 oktober. Halloween Island wordt eind oktober de spectaculaire afsluiter van het seizoen, maar zover is het nog lang niet. Eerst maar eens starten en met onze bezoekers Pasen vieren! Dat gaan we weer als vanouds doen met verstopte eieren in het fort, oud-Hollandse spelletjes, knutselen en op speurtocht gaan.

Wat natuurlijk niet ontbreekt is onze inmiddels befaamde Paasbrunch! Verwacht iets met veel blije eieren uit Barneveld en laat je verder verrassen door onze eilandchef. Wil je komen Paasbrunchen is een reservering vooraf nodig. Reserveren doe je via de ticketshop. Ga naar 1 of 2 april en je ziet Paasbrunches om 11 uur en om 13 uur staan.  

We openen het nieuwe seizoen op Goede Vrijdag en zullen daar natuurlijk iets Goeds mee doen. Ga maar uit van een hartverwarmend welkom. Wat je verder mag verwachten is een eiland dat net uit zijn winterslaap is ontwaakt. Het lentegroen begint voorzichtig aan zijn opmars. De vogels fladderen vrolijk rond. Het Pampus Paviljoen is voorzien van een nieuwe menukaart. En al onze geweldige vrijwilligers staan te popelen om bezoekers weer rond te leiden, om het binnen- en buitengebeuren te onderhouden en om de museumshop te bemannen.
In Muiden is Pampus Walbasis afgelopen maand verhuisd naar een mooi pandje aan de Herengracht. Ons kantoor ligt nu in de loop naar de veerboot. Zwaai even als je voorbij komt, tweede pand na ‘ Ome Ko’. En over de veerboot gesproken… onze matroos Tony gaat een nieuw avontuur aan dus wordt er gezocht naar een nieuw bemanningslid. Zie deze vacature!

En dan nóg iets over onze veerdienst… Voorheen stonden er op de tickets die je boekte altijd twee tijden: de tijd dat je vertrok uit Muiden en de tijd dat je de boot terug nam. Die laatste tijd hebben we nu afgeschaft. Best een spannend experiment, maar we gunnen iedereen zijn tijd op ons eiland. Veel fijner om terug te kunnen varen wanneer jij wilt. Dat kan misschien vroeger of later zijn dan dat je eerst in gedachten had. Fijne bijkomstigheid is dat je nu gratis kan parkeren op de twee grote parkeerplaatsen aan het begin van Muiden (P1 en P2). Geen gehaast meer om nog op tijd bij je auto te komen!