Pampus introduceert het seizoensthema ‘Vriendschap’ met een culinaire actie die garant staat voor een jaar lang gratis eilandbezoek!

16-03-2017

VRIENDSCHAPSJAAR Seizoen 2017 staat in het teken van vriendschap. Dat komt op de openingsdag meteen tot uiting tijdens een vriendschappelijke 'soldatenmaaltijd'. Een ouderwetse Rats, kuch en bonen, door chefkok Jurre omgetoverd tot een eigentijdse lekkernij. Kaarten voor dit avondmaal zijn vanaf vandaag te koop via onze webshop. Kort dag tot 1 april, maar wees er snel bij want deze kans wil je niet missen! De kaarten staan namelijk ook nog eens garant voor een symbolisch stukje eiland dat je als Vriend van Pampus krijgt en dat je een jaar lang gratis toegang tot het gehele eiland biedt!
Voor een bedrag van maar €50,- vaar je op en neer naar Pampus, krijg je van ons bij het kampvuur op het plein een welkomstdrankje cadeau, schotelt chefkok Jurre je een lekkere maaltijd voor én word je Vriend van Pampus waarmee je meehelpt aan het behoud van ons fort en eiland!

Tijdens de maaltijd komen we bij je tafeltje langs met een grote plattegrond van het eiland. Hierop kan je dan aangeven welk stukje Pampus symbolisch van jou wordt en krijg je van ons een Vriendenvrijkaart. Na het eten is er nog tijd om je eigen stukje Pampus op te zoeken en de rest van het fort te verkennen. Je kan kiezen om de boot terug te nemen om 19:00 of om 20:00 uur. Kies je voor die laatste, kan je al varend ook nog de zon onder zien gaan!

Rats, kuch en bonen in een Pampusjasje Op Pampus gerookt buikspek met biologisch volkoren speltbrood. Een stampot van aardappel, Hollandse groenten, appels en kruiden met gestoofde bonen cassoulet. Vegetarisch? Geen probleem, want onze Pampuskoks bereiden dan voor jou een heerlijke paddenstoelenburger in plaats van het gerookte buikspek.

Het grootste deel van de opbrengst gaat besteed worden voor onderhoud van het fort. Voor volwassenen en kinderen van 12+ kost het Vriendschapsarrangement €50,-. Voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar is dat €45,-. Kinderkaartjes zonder vriendschap kunnen ook gereserveerd worden (via info@pampus.nl) en kosten €20,- (tieners €25,-).
Ben je al Vriend van Pampus? Geweldig, schuif dan voor €25 euro aan!
RESERVEER SNEL HIER! stukje Pampus