Impressie van nieuwe entreegebouw in de avondschemer. Copyright Paul de Ruiter Architects.

Bijdragen aan een duurzame, circulaire wereld en Pampus beleven op unieke wijze? Word een nieuwe Pampus Pionier!

Forteiland Pampus werd in 1986 van de ondergang gered door zeven Muidense ondernemers: de Pampus Pioniers. Anno 2020 bevindt Pampus zich aan de vooravond van een grote verduurzamingsopgave. Met het vernieuwingsplan Pampus Duurzaam Zelfvoorzienend kan en moet Pampus duurzaam vooruit als cultuurhistorisch erfgoed. Voor de bekostiging van dit prestigieuze project wordt gezocht naar een uitgebreide mix van leningen, sponsoring, subsidies en donaties. Jouw steun maakt het verschil om deze geweldige transformatie te laten slagen.

Monster aan, draag concreet bij aan de realisatie van ‘s lands meest duurzame werelderfgoed en word als Pampus Pionier vereeuwigd in het nieuwe entreegebouw! Zo kun je er in de volgende decennia prat op gaan dat het Forteiland Pampus behouden blijft voor heel Nederland en daarbuiten!

Ga duurzaam voor Pampus als onze nieuwe Pionier en wees eeuwig verbonden aan dit unieke erfgoed! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Tom van Nouhuys
Directeur Forteiland Pampus
tom@pampus.nl
06 532 45 279

René Dijkstra
Funding & Partnerships Forteiland Pampus
rene@pampus.nl
06 224 95 170

“Wie wordt de volgende generatie Pampus Pioniers die de potentie in dit unieke en veelzijdige eiland herkennen? Wie kunnen er straks, net als ik nu, mede genieten van een van de meest iconische locaties van Nederland? Forteiland Pampus is een magische plek die mensen vaak emotioneel raakt. Zelf ben ik als pionier al vanaf 1984 met het eiland verbonden. Een verbintenis waar ik ruim 35 jaar lang geen moment spijt van heb gehad. De vele contacten, speciale ontmoetingen en evenementen die Pampus mij hebben gebracht, zijn onvergetelijk en onbetaalbaar.”

Jan Geesink, Pampus Pionier

Pampus Pionier van het eerste uur Jan Geesink in gesprek met directeur Tom van Nouhuys op het dak van Fort Pampus op het forteiland. In de achtergrond staat het bunkerhuis.

Jan Geesink en directeur Tom van Nouhuys op het dak van Fort Pampus.

 

<< TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA

Deel deze pagina op Facebook, Twitter of LinkedIn!