Deze herfst: Proef Pampus – een herfstige avondpicknick!

Pampus komt met iets nieuws! Deze oktobermaand zijn jullie in de weekenden welkom voor een avondpicknick: een exclusieve mogelijkheid om een lekker los diner te beleven op een herfstig forteiland. Vanwege de vernieuwde coronamaatregelen serveren we alle gerechten op een knusse plek aan je eigen tafeltje. Iets minder de vrije picknick zoals we bedacht hadden, maar tussen de gerechten door kun je vrij het fort in en het eiland ontdekken. Dus trek een warme trui aan en geniet eindeloos van het proeven van sfeer en lekkers op Pampus!

Indian Summer

De herfstige picknickavonden van Proef Pampus vinden alleen in oktober plaats. En dan ook nog eens alleen op vrijdag en zaterdag. Een unieke kans om Pampus en de omliggende wateren te ervaren in herfstlicht!

Een nieuwe jas

Proef Pampus als nooit te voren! Proef Pampus zit in een nieuw jasje waar we aankomende oktober mee van start gaan. Een forteiland ingericht voor culinair genot, wind door je haar en unieke vergezichten. Voor deze special van Proef Pampus gaan we terug naar de tijd dat Pampus een eiland was waar alles kon! De roerige jaren zestig: toen de vrijstaat Pampus werd uitgeroepen.

Proef Pampus

Super lokaal

Op Pampus hechten we als off-grid eiland veel waarde aan duurzaamheid. Dit komt niet alleen tot uiting in de opwekking van onze eigen zonne- en windenergie, het gebruik van grondwater en het maken van eigen biogas, maar ook in het menu! Alles wat we serveren is superlokaal en in het seizoen. Sterker nog: de meeste groente, kruiden en eetbare bloemen groeien gewoon op Pampus!

Praktische info

Het avontuur begint op Amsterdam-IJburg (en 3 avonden in Muiden), waar onze veerboot klaarligt. Om 18.30 vertrekken we, na zo'n 40 minuten varen begint het programma op Forteiland Pampus, ongeveer vier uur later heb je weer vaste grond onder je voeten.

De prijs voor overtocht, entree tot het erfgoed, een bijdrage voor het behoud, een warme welkomstsoepje en een stevig herfstig diner bedraagt €69,50 per persoon. Boek snel!

Nog handig om te weten... Dikke truien en comfortabele schoenen zijn aanraders. Eet je vegetarisch, geef het tijdig aan ons door via een mailtje aan info@pampus.nl. Dranken kun je op het eiland aan de bar bestellen en met de pin betalen.

Het is niet meer mogelijk om te reserveren voor Proef Pampus. Vanaf november start Pampus met Winterlicht.