Deze herfst: Proef Pampus – een herfstige avondpicknick!

Pampus komt met iets nieuws! Deze oktobermaand zijn jullie in de weekenden welkom voor een avondpicknick: een exclusieve mogelijkheid om een ultiem vrij diner te beleven op een herfstig forteiland. Denk vuurtjes, zitzakken, warme truien en eindeloos genieten.

Indian Summer

De herfstige picknickavonden van Proef Pampus vinden alleen in oktober plaats. En dan ook nog eens alleen op vrijdag en zaterdag. Een unieke kans om Pampus en de omliggende wateren te ervaren in herfstlicht!

Een nieuwe jas

Proef Pampus als nooit te voren! Proef Pampus zit in een nieuw jasje waar we aankomende oktober mee van start gaan. Een forteiland ingericht voor culinair genot, wind door je haar en unieke vergezichten. Voor deze special van Proef Pampus gaan we terug naar de tijd dat Pampus een eiland was waar alles kon! De roerige jaren zestig: toen de vrijstaat Pampus werd uitgeroepen.

Proef Pampus

Hartverwarmend dineren

Bij herfstig weer hoort een warme maaltijd. Waar je deze opeet? Dat bepaal je zelf! We hebben op veel plekken picknicktafels staan, maar zit je liever op de steiger of ergens op het fortdak, dan kan dat ook! Op Pampus hechten we als off-grid eiland veel waarde aan duurzaamheid. Dit komt niet alleen tot uiting in de opwekking van onze eigen zonne- en windenergie, het gebruik van grondwater en het maken van eigen biogas, maar ook in het menu! Alles wat we serveren is superlokaal en in het seizoen. Sterker nog: de meeste groente, kruiden en eetbare bloemen groeien gewoon op Pampus!

Praktische info

Het avontuur begint op Amsterdam-IJburg (en 2 avonden in Muiden), waar een klassiek robuust schip klaarligt. Om 18.30 vertrekken we, na zo'n 30 minuten varen begint het programma op Forteiland Pampus, ongeveer vier uur later heb je weer vaste grond onder je voeten.

De prijs voor overtocht, entree tot het erfgoed, een bijdrage voor het behoud, een warme welkomstverrassing en een stevig herfstig diner bedraagt €69,50 per persoon. Boek snel!

Nog handig om te weten... Dikke truien en comfortabele schoenen zijn aanraders. Wij zorgen over het hele eiland voor genoeg (droge) zitplek voor iedereen. Ook zitjes met tafels en stoelen. En het paviljoen en overdekte terras zijn ook ter beschikking voor wat extra comfort. Eet je vegetarisch, geef het tijdig aan ons door via een mailtje aan info@pampus.nl. Dranken kun je zowel op de boot als op het eiland aan de bar bestellen en met de pin betalen.