Proef Pampus

Proef Pampus! Geniet met de grote G en ga voor Pampus op 15 en 16 juli…

Forteiland Pampus vormt in het derde weekend van juli het geweldige decor voor een nieuw, tweedaags foodfestival. Het hele eiland in een Parade-achtige sfeer. Overal, ook in het fort, komen verrassende bierbrouwers, food stands, workshops, marktkraampjes, schminkers, bandjes en muzikanten, circus- en theaterartiesten, kunstenaars en ander gespuis.

Alles local en food & drinks natuurlijk zoveel mogelijk duurzaam en biologisch!

Proef Pampus

Prijsinfo

De ticketverkoop* is van start gegaan! De standaard festivaltickets kosten €21,50 per persoon per dag.
Kleintjes tot 4 jaar zijn gratis. Voor kids van 4 tot 12 jaar geldt een kidskorting t.w.v. € 5,- in de vorm van festivalmunten, die je krijgt bij het opstappen aan boord.
Kinderen onder de 16 jaar mogen niet zonder begeleiding van een volwassene mee en onder de 18 natuurlijk geen alcohol!

DE STANDAARD PRIJS IS:
12+ & volwassenen €21,50
(4 t/m 11 kidskorting in muntjes t.w.v. € 5,-)
MUSEUMKAARTHOUDERS PRIJS IS:
€15,00
(4 t/m 11 met museumkaart kidskorting in muntjes t.w.v. € 5,-)

* zie De kleine lettertjes
** zie Je eigen stukje Pampus

Actuele vertrektijden

Let op, de tijden tussen begin- en eindtijd zijn een indicatie.

VERTREKTIJDEN IJBURG > PAMPUS
10:15 11:00 11:45 12:30 13:15 14:00 14:45 15:30 16:15 17:00 17:45 18:30

VERTREKTIJDEN PAMPUS > IJBURG
12:30 13:1514:00 14:45 15:30 16:15 17:00 17:45 18:30 19:15 20:00 20:45 21:30 22:15 23:00

Speciaal voor Proef Pampus laten we
constant twee veerboten tussen IJburg en Pampus varen. We hanteren een hop on, hop off systeem. Dit betekent dat we ruim voldoende veerdiensten voor alle bezoekers inzetten, maar geen plek kunnen garanderen voor bepaalde heen- of terugvaarten. We vragen je als festivalbezoeker daarom om zelf de verantwoordelijkheid te nemen om tijdig te vertrekken (naar en van het eiland) en om rekening te houden met eventuele wachttijden. We raden je dus niet aan om er gemakshalve maar vanuit te gaan dat je altijd nog wel met de laatste boot terug kunt varen… Laat je erover informeren bij ons informatiepunt!

Je eigen stukje Pampus!

Wist je dat je voor €50 per jaar symbolisch een stukje van ons eiland kunt kopen? En heb je een geldige Museumkaart of kom je altijd met een eigen boot dan kan dat zelfs al voor €25. Met jouw stukje(s) eiland help je als Vriend van Pampus ons erfgoed in stand te houden. Daar zijn we zo blij mee dat je als dank altijd 10% korting in het restaurant en de museumshop krijgt en altijd vrije toegang tot onze veerboot (de Stern in Muiden), het fort en de rest van het eiland. En alsof dat niet genoeg is, heb je als Vriend vaak ook nog andere voordelen. Wil je nu naar Proef Pampus gaan, maar wil je misschien wel vaker langskomen? Dan kan Vriend van Pampus worden een win-win situatie zijn! Mail naar vrienden@pampus.nl en je ontvangt alle informatie en het aanmeldformulier.

Proef Pampus

Virtueel voorproefje!

Ok, doe even je ogen dicht en picture yourself op een paradijselijk eiland....
De zon brandt aangenaam op je huid en je hoort fijne muziek en blije gezelligheid. Je voelt je heerlijk. Je snuift de geuren op die om je heen kringelen. Van fris tot bloemig en van fruity tot spicy... Loop nu je neus achterna en ontdek waar al dat heerlijks vandaan komt. Zie je ze staan? Al die stands met lekkers? Van zoete suikerspinnen tot verse oesters, van stoere burgers tot vlierbessensap van het eiland... En er is bier! Veel bier, want overal vind je
lokale bierbrouwers die je glas graag vullen en je alles kunnen vertellen over hun speciaalbier.

Goed, ogen mogen weer open...
En? Smaakt dit voorproefje naar meer? Dachten we al 😇 dus meteen je tickets boeken! Weet je zeker dat je straks de boot niet mist!

Op een onbewoond eiland: de leukste picknick van het jaar. Hop on, hop off!

Proef Pampus is absoluut de leukste picknick van het jaar! Strijk lekker ergens neer en relax op een zomers eiland, dat maar een half uurtje varen van Amsterdam ligt. Hop on, hop off! Om de 45 minuten vertrekt er van Amsterdam-IJburg een boot naar het eiland, van de lome ochtend tot ver in de zwoele avond. Op het water begint het feest al. Muziek, hapjes en drankjes in je eigen Pampus-glas. Na een verkwikkende vaartocht stap je letterlijk een andere wereld in. Laat de boel de boel en laat je verwelkomen door zomerse klanken, verleidelijke geuren en alle kleuren van de regenboog.

Het Pampus-glas dat je cadeau krijgt, is een milieuvriendelijk hardplastic glas dat je het hele festival kunt gebruiken. Goed voor bier, cola, sap, wat je maar wilt. En wil je overstappen op iets anders, dan spoelen wij je glas schoon en krijg je een nieuw exemplaar voor je volgende drankje.

De kleine lettertjes…

In de ticketprijs zit, naast het retourtje IJburg-Pampus en toegang tot het eiland, ook je eigen Proef Pampus-glas (onbreekbaar verzamelobject 😎 ) en een bijdrage voor het behoud van het Pampus erfgoed. Voor dat laatste alvast onze hartelijke dank!
Indien je als Vriend geen Pampuspas kan tonen, kunnen we je helaas geen korting geven. Vergeet hem dus niet! Bij twijfel over de leeftijd van je kinderen, zullen we naar legitimatie vragen. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs van je kind mee.
Neem je legitimatiebewijs mee, want bij twijfel informeren we naar je leeftijd.

Restitutie van al gekochte Proef Pampus-tickets is niet mogelijk.
Zie ook onze algemene voorwaarden.

🎭

. Wil je aanhaken bij onze programmering? Super leuk!
. Mail je ideeën naar Bart, Lisa of Anouschka.

. bart@pampus.nl
. lisa@pampus.nl
. anouschka@pampus.nl

🎷