Overnachten op Pampus!

17-07-2018

 

Beleef een magische nacht op Forteiland Pampus. Om je heen het nachtelijke geluid van kabbelend water, geritsel door het gebladerte en af en toe de roep van een vogel. Je slaapt onder duizenden sterren en ziet in de verte de flonkeren lichtjes van de skyline van het vaste land. Wat een rust, wat heerlijk!

Wie komt slapen op Pampus doet dat niet op een lege maag. Waar kies je voor? Het gemak en de luxe van een Zomerlicht-diner vooraf? Of wil je het eiland al voor jezelf als de laatste dagbezoekers zijn vertrokken? Dan ga je zelf aan de slag in een gave keukentent die al voor je klaar staat. Goed gevuld natuurlijk! Je vindt er alles wat maar nodig is, van vers fruit en (moestuin)groente tot aan mooie wijnen en zoetig- en hartigheden. 

Avonturieren in the middle of nowhere.

Per nacht kan er door maximaal 6 avonturiers overnacht worden in drie verschillende tenten. In de tent vind je twee matrassen en kussens. Andere slaapbenodigdheden neem je zelf mee. De tenten staan ver uit elkaar voor extra alleen-op-de-wereld gevoel. Naast het avondeten is ook het ontbijt inbegrepen. Inchecken kan al vanaf openingstijd (de eerste boot vaart om 10:30 uur). Je tent is beschikbaar vanaf 13 uur tot de volgende dag 12 uur. Je mag daarna natuurlijk nog op het eiland blijven zolang je de laatste boot terug maar niet mist. Die gaat om 17:00 uur.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor 2020? (Er komen ook groepsnachten inclusief gezamenlijke barbecue!) Kans maken op een vroegboekkorting voor deze minivakantie? Of weten hoe een Pampusnacht cadeau te doen is? Stuur een bericht aan Anouschka! Mail haar via anouschka@pampus.nl.

 

het pop-up keukentje op forteiland pampus waarin je zelf gaat koken als je komt overnachten op pampus