Ervaar komende zomer de magie van een onbewoond eiland!

22-11-2018

KLIK HIER VOOR INFORMATIE OVER HET MEEVAREN OP ZATERDAG 8 DECEMBER! JE KOMT DAN OP DE WACHTLIJST TE STAAN EN WE INFORMEREN JE NA HET WEEKEND OF ER PLEK VOOR JE IS. MELD JE SNEL AAN ALS JE EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN WILT KRIJGEN EN WILT MEEDENKEN OVER ONZE (CROWDFUND)PLANNEN!

   

Hallo! Wij zijn Tom (directeur) en Anouschka (publieks-programmering) en we hebben namens het hele team een vraag aan je.

Wil jij de magie van Pampus ervaren en samen met ons iets bijzonders voor elkaar krijgen?

Pampus werd 130 jaar geleden gebouwd om Amsterdam te beschermen tegen aanvallen vanaf het water. Het was op geen enkele wijze verbonden met het vaste land, want het eiland moest zichzelf weten te redden in tijden van oorlog. Voordat ook maar iemand van termen als van het gas afduurzaamheid of Global Warming had gehoord, liet Pampus al in de praktijk zien wat zelfvoorzienend zijn inhoudt: met water, energie, afval en nog veel meer. Het ingenieuze historische karakter van dit off the grid eiland is tegenwoordig een inspiratiebron voor een innovatieve, zelfvoorzienende toekomst.

In deze toekomst willen we graag samen met jou een volgende stap zetten. Geheel in lijn met onze geschiedenis en in harmonie met onze omgeving hebben wij op Pampus het plan gevat om met een groep avonturiers een deel van het eiland om te toveren tot een bijzondere plek. Een plek waar nu al onze groenten en kruiden groeien en waar het tijdens de jaarlijkse kampeernacht vol met tentjes staat. 

Alleen is Pampus niet zo geschikt voor overnachtingen. Er kan niet gedoucht worden en de toiletten liggen ver weg en zijn in het donker lastig bereikbaar. Maar… er bevindt zich op dit deel van het eiland een leegstaand gebouwtje. De zogenaamde vredesprivaten, waar vroeger alleen de hogere militairen naar het toilet mochten. Als we met elkaar middels crowdfunding dit betonnen huisje nieuw leven in weten te blazen (met toiletten én waterbesparende douches), dan ontstaat hier de ideale uitvalbasis om dag én nacht van de rust en vrijheid van het onbewoonde eiland te kunnen genieten. 

Spreekt dit je aan? Lijkt het je leuk om komend zomer samen met ons (op het omcirkelde deel) het glas te heffen als we vieren dat het herstellen van de vredesprivaten gelukt is? Iedereen die mee gaat doen aan onze crowdfunding (en dat kan al vanaf een paar euro) zal een stukje eiland cadeau krijgen en natuurlijk gaan we nog veel meer rewards bedenken. Een romantische nacht met zijn tweetjes op het eiland, een exclusief diner bij Zomerlicht… Zelfs voor bedrijven zijn we al aan het nadenken over geschikte rewards.  

Leuk als je op de hoogte wilt blijven! Vul je naam en e-mailadres in, dan word je later verder door ons geïnformeerd. Begin 2019 willen we van start gaan met de campagne.

E-mailadres
 
Voornaam
 
Achternaam