Muidenaren voortaan gratis naar Pampus

14-04-2017

2017 IS HET PAMPUS VRIENDSCHAPSJAAR
Voor forteiland Pampus staat seizoen 2017 in het teken van vriendschap. Het eiland viert dit jaar dat het precies 130 jaar geleden is dat in de voormalige Zuiderzee begonnen werd aan de bouw van zijn fundament. Gedurende dit seizoen komt Pampus met speciale acties ter versterking van de vriendschapsband met zijn bezoekers. Een van de acties gaat tijdens Vlaggetjesdag van start en betekent goed nieuws voor Muidenaren! Zij kunnen een gratis Muiderpas aanvragen, waarmee zonder extra kosten meegevaren kan worden op de Stern, de veerdienst van Pampus die vanaf de Herengracht vertrekt. De enige restrictie is dat er plek voor ze vrij is op de boot, maar verder zijn Muidenaren het gehele seizoen altijd welkom! (ZONDER MUSEUMKAART IS VOOR HET MUSEALE DEEL VAN HET EILAND WEL EEN BIJDRAGE VERSCHULDIGD, WANT DE MUIDERPAS GEEFT ALLEEN GRATIS TOEGANG TOT DE VEERBOOT EN DE HORECA.)

perenboom en kanon

HOE WERKT HET?

  • De Muiderpas is alleen bestemd voor inwoners van Muiden. Niet voor inwoners van Muiderberg of andere inwoners uit de omgeving.
  • Deze pas is persoonsgebonden. Voor ieder gezinslid moet daarom een eigen pas aangevraagd worden.
  • De Muiderpas is alleen geldig als de NAW-gegevens volledig worden ingevuld bij aanvraag.
  • Aanvragen gaat via de ticketshop van Pampus. Log in of meld aan als nieuwe gebruiker. Let op, ├ílle – dus ook de niet-verplichte velden – moeten voor deze pas ingevuld worden! Als je eerder al een account aangemaakt had en toen deze velden niet had ingevuld, vul de ontbrekende gegevens dan alsnog aan.
  • Pampus behoudt zich het recht om aanvragen die niet aan alle voorwaarden voldoen direct te annuleren. Dit geldt ook bij eventuele overlast of andere ongewenste activiteiten die gepleegd worden door de pashouder, op de veerboot en op het eiland. De aanvrager cq. pashouder heeft dan geen recht op gratis overtocht naar Pampus.
  • Zodra de aangevraagde pas klaar ligt op het eiland, bericht Pampus via e-mail hierover. Bij het ophalen wordt de Muiderpas geactiveerd en voorzien van een ter plekke gemaakte pasfoto.
  • De Muiderpas geeft gratis toegang tot de veerboot en de horeca van Pampus. Degene die ook de rest van het eiland wil betreden, is hiervoor een bijdrage verschuldigd.
  • Een Muiderpas i.c.m. een geldige Museumkaart geeft gratis toegang tot de veerboot en het gehele eiland.