Krijgt Pampus een nieuwe tractor via de Rabobank Clubkas Campagne?

04-10-2018

rabo winactie pampus tractor

 

HELP PAMPUS AAN EEN NIEUWE TRACTOR
(betaald door Rabobank Amstel en Vecht)

STEM VOOR 13 OKTOBER OP PAMPUS VIA DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE! 
(kleine moeite, groot plezier!)

 

log hier in om te stemmen

 

Beste Pampus liefhebbers,

Aanleiding:
In 1992 is de Stichting verblijd met een heuse Deutz tractor. Deze tractor was een gift en destijds al op leeftijd, maar nu na 26 dienstjaren op Pampus blijft ze trouw starten, maar is niet meer vooruit te branden. Sinds verleden jaar is ook de maaibak onherstelbaar beschadigd en staat ze vrijwel doelloos aan de westzijde van het eiland. Daarbij heeft ze niet altijd de liefde ontvangen die ze verdiende met als gevolg dat ze letterlijk staat weg te roesten. Een vervangende grasmaaier bleek niet bestand tegen het ruwe terrein, met als gevolg dat het gras steeds hoger kon groeien. Toch willen we het gazonnetje van Pampus er netjes bij hebben liggen!

Kosten:
Toereikende financiële middelen voor een geschikte (2e hands?) tractor en maaibak zijn er niet, er is rond de  €7000,- nodig voor aanschaf van dergelijk materieel. Daarom heeft Pampus zich aangemeld bij de Clubkas Campagne van de Rabobank, regio Amstel & Vecht. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op verschillende verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting ontvangt, hoe groter het aandeel in de pot geld. 

Rabobank klant/lid:
Ben jij klant bij de Rabobank Amstel en Vecht? Dan mag je stemmen voor deze Clubkas Campagne! Als je daarbij ook al lid bent van de Rabo, kun je meteen stemmen. En anders kan je heel eenvoudig lid worden via:

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?intcamp=pa-leden-lidmaatschap&inttype=button-word.lid.van.de.rabobank&intsource=particulieren.leden

Stuur daarna een mailtje dat je mee wilt doen aan communicatie.amstelenvecht@rabobank.nl en binnen twee dagen ontvang je de code om mee te kunnen stemmen.

Bellen naar het klantcontactcentrum kan eventueel ook: 020 454 8000. Mail of bel s.v.p. wel voor 10 oktober, anders ontvang je de code te laat!

Drempel:
Misschien vind je het een drempel om lid te worden van de Rabobank? Geen zorgen, het kost niets en je kunt je altijd weer afmelden nadat je gestemd hebt. 

Kleine moeite, groot plezier:
We hopen dat jouw stem naar onze stichting gaat! Voor jou een kleine moeite, voor ons een groot plezier. Hoe meer stemmen, hoe groter het deel van de beschikbare € 100.000 is dat naar onze toekomstige tractor en maaier kan gaan! Er doen 59 organisaties mee, dus stemmen loont!

Uiteraard staan we ook open voor iedere andere tip die leidt naar een nieuwe maaimachine!

Alvast veel dank voor de genomen moeite!

 

Met vriendelijke groet,

Martin Verweij
Technisch beheerder Forteiland Pampus