Voor Pampus met het Pampus Kerstpakket

Forteiland Pampus onderscheidt zich als culturele instelling door op ondernemende wijze en ongesubsidieerd in zijn voortbestaan te voorzien. Dit jaar is alles anders en verkeren we helaas, als velen, in zwaar weer. Nu museum, horeca en evenementen geen garantie bieden voor een financieel gezonde bedrijfsvoering, verlegt Pampus zijn grenzen. We starten dit jaar met de verkoop van unieke, duurzame Kerstpakketten. Niet wat je waarschijnlijk van een forteiland verwacht, maar laat ons je verrassen en bekijk onze digitale flyer!

 

Met het Pampus Kerstpakket geef jij je personeel of partners een geweldig avontuur cadeau en helpen wij onze leveranciers en onszelf het hoofd boven water te houden.

#supportyourlocals (zeker) ook tijdens de kerst!

pampus-kerstpakket-sardines

 

Ontdek via de digitale flyer de verhalen van onze leveranciers. Ontmoet ons zelfvoorzienende eiland, bemerk waar 'voor Pampus liggen' vandaan komt en krijg een kijkje in de toekomst van het forteiland.
En vind meer informatie over het bestelproces. Ontdek het Pampus Kerstpakket!

Contactgegevens 

Direct al een vraag? Mail ons op kerst@pampus.nl, bel ons op 0294 – 700287 of stuur een WhatsApp-bericht naar ditzelfde nummer via deze link.