Pampus Paviljoen

Het Pampus Paviljoen beschikt overdag over een gescheiden ruimte tot 75 personen. ’s Avonds, op maandagen en bij exclusieve verhuur halen wij de scheidingswand in het paviljoen weg en bieden we, afhankelijk van de opstelling, plaats aan gezelschappen tot 200 personen.

Fort & gracht

In het fort zijn er meerdere ruimtes van 10-80 personen. Rondom het fort ligt een brede fortgracht. Deze kan gedeeltelijk overkapt worden. Hiermee creëren we voor u de mogelijkheid voor een groots feest of concert.

Terras & plein

Aansluitend aan het Pampus Paviljoen hebben wij een prachtig terras met uitzicht over het IJmeer. Het plein kan op zonnige dagen ook omgetoverd worden tot een ruim buitenterras. Aan de ene kant het fort en aan de andere kant uitzicht over het water. Op het plein kan ook een tent worden opgezet. Heerlijk om te loungen of dansen na een diner.

Het eiland heeft een maximale capaciteit tot 1500 personen. De aanwezige voorzieningen zijn geschikt tot 200 personen maar kunnen uiteraard worden aangevuld voor grotere evenementen.

Voor meer informatie neem contact op met info@pampusevents.nl. of Pampus Events

 

Overdekt gracht diner web.