PRIJZEN

Veerboot & reguliere Entreeprijs aan de boot

12 jaar en ouder: €18,00
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 14,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart 12 jaar en ouder: € 8,50
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 6,50

Veerboot & Entree online korting

12 jaar en ouder: €17,00
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 13,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis Museumkaart 12 jaar en ouder: € 8,50
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 6,50

Eigen boot

12 jaar en ouder: €11,00
Kinderen ( 4 t/m 11jaar): €8,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis

In het fort

Sleutel om de games in de Xperience te spelen: €2,-
Blacklight benodigd voor Blacklight speurtocht: €2,50 per lampje

Piratenweek op Pampus tijdens de meivakantie

zaterdag 28 april 2018
Hele dag

Omschrijving

Piratenweek – in de meivakantie (van 28 april t/m 6 mei, m.u.v. 30 april) wemelt het op Pampus van de bandana’s, zwaarden, houten benen en ooglapjes! Zeerovers nemen het hele eiland over.

piratenweek op forteiland pampus in de meivakantie

Niet alleen kleine piraten zijn welkom. Ook grote, want er doen steeds meer papa’s en mama’s mee als piraat. Super leuk! Wie al verkleed naar het eiland vaart, krijgt van Pampus een klein piratencadeautje. In je gewone outfit ben je natuurlijk net zo welkom. Er is toch wel genoeg schmink en verkleedkleding!

Kleine landrotten worden op het onbewoonde eiland Pampus omgetoverd tot dappere piraten! Jong en oud mag zich laten schminken en een selfie maken in stoere piratenkostuums. Kleuren, speurtocht volgen, je laten voorlezen of rondleiden door de als piraat verkleedde kinderboekenschrijver Roel de Jong (zie foto rechtsboven), of lekker ravotten en spelen… Alles kan, zolang het maar op zijn piraats gaat! Arrr!

Van al die piraterij zijn de Pampus-gidsen trouwens niet onder de indruk. Geen bandiet houdt ze van hun missie iedereen de geheimen van het fort te onthullen. Dus ook voor niet-piraten staat Pampus in de meivakantie garant voor een fijne dag uit!

Alle piratenactiviteiten, behalve de piratenpoffertjes op het oost-terras, zijn bij de reguliere entreeprijs inbegrepen. Boek hier je tickets!

Roel Piraat kan er niet iedere dag bij zijn, maar op de dinsdag, donderdag en zaterdag is hij er in ieder geval zeker bij!

Piratenweek op Pampus tijdens de meivakantie