PRIJZEN

Veerboot & reguliere Entreeprijs aan de boot

12 jaar en ouder: €18,00
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 14,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart 12 jaar en ouder: € 8,50
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 6,50

Veerboot & Entree online korting

12 jaar en ouder: €17,00
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 13,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis Museumkaart 12 jaar en ouder: € 8,50
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 6,50

Eigen boot

12 jaar en ouder: €11,00
Kinderen ( 4 t/m 11jaar): €8,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis

In het fort

Sleutel om de games in de Xperience te spelen: €2,-
Blacklight benodigd voor Blacklight speurtocht: €2,50 per lampje

Pasen op Paaseiland Pampus: eieren zoeken, uitgebreid Paasbrunchen en vliegen in een luchtballon!

zondag 21 april 2019
Hele dag

Omschrijving

Pasen op forteiland Pampus is PaasPampus

Leuke kinderactiviteiten tijdens Pasen, maar ook zonder kids is het goed toeven op het eiland. De gidsen leiden je beide paasdagen graag rond om je extra informatie te geven over het fort en zijn geschiedenis. Wel oppassen dat je niet over een paasei struikelt!

Voor alle leeftijden is er tijdens de paasdagen veel om van te genieten op Pampus. Natuurlijk is de belevingsroute Het Verhaal van Pampus een must! Hier kan je zelf voor Pampus liggen en ontdekken waar het bekende gezegde eigenlijk vandaan komt. Kijk niet raar op als je tegen een pratend hoofd aanloopt… Ook de vernieuwde en uitgebreide foto-expo ‘Forten van Boven’ is een aanrader. Je ziet hier in vogelvlucht alle forten van de Stelling van Amsterdam én van de Nieuwe Hollandse Waterlinie liggen. 

DE NIEUWE ATTRACTIE ‘HET GEHEIME WAPEN VAN AMSTERDAM‘ OPENT IN HET  PAASWEEKEND!

Dit Paasweekend wordt extra speciaal voor alle bezoekers, omdat zij de eersten zullen zijn die in de spiksplinternieuw luchtballon gaan ‘vliegen’ over Het geheime Wapen van Amsterdam! De ballonvaart vormt het hoogtepunt in de nieuwe belevingsroute die verhaalt over de Stelling van Amsterdam. Om deze nieuwe aanwinst te vieren, deelt Pampus per jaargetijde echte ballonvaarten uit voor 2 personen. Iedereen die op het eiland komt, maakt kans op zo’n super gave ballonvaart door de lucht!

OP EERSTE EN TWEEDE PAASDAG KUN JE PAASBRUNCHEN (WEL VAN TE VOREN RESERVEREN)!

Zin in iets lekkers? In het Pampus Paviljoen kun je terecht voor iets van de vaste kaart, maar er wordt speciaal op 1e en 2e Paasdag ook een fantastische Paasbrunch* geserveerd. Schuif vroeg aan om de trek te stillen en ga daarna vliegen en struinen. Of laat eerst  de kinderen zoeken naar paaseieren en schuif rond 13 uur aan voor de kakelverse brunch!

*De paasbrunch is naar wens via de webshop bij te boeken, samen met je entreetickets. Kies voor datum 21 of 22 april, dan verschijnt de mogelijkheid voor het boeken van paasbrunchtickets. Let op: de paasbrunchtickets alleen zijn niet geldig voor vervoer en entree eiland. Boek ze dus als suplement op de ‘normale’ tickets!
Pampus serveert o.a. een iets met ‘Proeverei’ van gekookte, gepocheerde en geroerde dagvers eieren van de zorgboerderij in Weesp; alle kleuren brood, croissants, krentenbollen en paasbrood van bakker Stricker uit Muiden; fruitsalade, wafels, scones, Griekse yoghurt met granola en bosvruchten en koffie, thee en sapjes.
Voor de brunch betaal je €19,50 (en €10,50 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar).
Je kunt om 11 uur of om 13 uur brunchen. Tijdig reserveren wordt aanbevolen, het kan tot uiterlijk vrijdagochtend 30 maart! Speciale dieetwensen? Neem contact op met de walbasis via 0294 – 26 23 26.

NAAR DE TICKETSHOP >>

Pasen op Paaseiland Pampus: eieren zoeken, uitgebreid Paasbrunchen en vliegen in een luchtballon!