PRIJZEN

Veerboot & reguliere Entreeprijs aan de boot

12 jaar en ouder: €17,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 13,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart 12 jaar en ouder: € 8,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 6,00

Veerboot & Entree online korting

12 jaar en ouder: €16,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 12,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis Museumkaart 12 jaar en ouder: € 8,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 6,00

Eigen boot

12 jaar en ouder: €10,50
Kinderen ( 4 t/m 11jaar): €8,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis

In het fort

Sleutel om de games in de Xperience te spelen: €2,-
Blacklight benodigd voor Blacklight speurtocht: €2,50 per lampje

Pasen op Paaseiland Pampus: eieren zoeken, het fort ontdekken, de Pampus Xperience volgen en heerlijk uitgebreid Paasbrunchen!

zondag 01 april 2018
Hele dag

Omschrijving

Pasen op forteiland Pampus is PaasPampus

Veel kinderactiviteiten tijdens Pasen, maar ook zonder kids is het goed toeven op het eiland. De gidsen leiden je beide paasdagen graag rond om je extra informatie te geven over het fort en zijn geschiedenis. Wel oppassen dat je niet over een paasei struikelt!

Voor alle leeftijden is er tijdens de paasdagen veel om van te genieten op Pampus. Loop eens een rondje om het eiland en zie hoe alles weer lentegroen aan het worden is. Vergaap je in de droge gracht over de prachtige blow-up foto’s die je in vogelvlucht over de Stelling van Amsterdam laten ‘vliegen’. Neem plaats op het terras en aanschouw de eerste zeilbootjes op het water. Geniet en waai uit!

Zin in iets lekkers? In het Pampus Paviljoen kun je terecht voor iets van de vaste kaart, maar er wordt speciaal op 1e en 2e Paasdag ook een fantastische Paasbrunch* geserveerd. Schuif je vroeg aan om de trek te stillen en ga je daarna struinen over het eiland en door het fort? Of laat je eerst de kinderen zoeken naar paaseieren en doe je spelletjes met ze, om rond 13 uur met knorrende magen aan te schuiven voor de brunch? Wat jij wilt, het kan allemaal!

Hoe dan ook. Kom je tijdens de Pasen naar Pampus, dan ben je daarna zeker weten weer opgeladen en heb je veel interessants gehoord, gezien en meegemaakt!

*De paasbrunch is naar wens via de webshop bij te boeken, samen met je entreetickets. Verwacht iets met veel blije eieren uit Barneveld en laat je verder verrassen door onze eilandchef!
Voor de brunch betaal je €17,50 (en €8,75 voor kinderen van 4 t/m 11 jaar).
Je kunt om 11 uur of om 13 uur brunchen. Tijdig reserveren wordt aanbevolen, het kan tot uiterlijk vrijdagochtend 30 maart! Speciale dieetwensen? Neem contact op met de walbasis via 0294 – 26 23 26.

NAAR DE TICKETSHOP >>

Pasen op Paaseiland Pampus: eieren zoeken, het fort ontdekken, de Pampus Xperience volgen en heerlijk uitgebreid Paasbrunchen!