PRIJZEN

Veerboot & reguliere Entreeprijs aan de boot

12 jaar en ouder: €17,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 13,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Veerboot & Entree online korting

12 jaar en ouder: €16,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 12,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Eigen boot

12 jaar en ouder: €10,50
Kinderen ( 4 t/m 11jaar): €8,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis

In het fort

Sleutel om de games in de Xperience te spelen: €2,-
Blacklight benodigd voor Blacklight speurtocht: €2,50 per lampje

Unieke en voordelige openingsactie: schuif aan voor een maaltijd onder vrienden

stukje Pampus VRIENDSCHAPSJAAR Seizoen 2017 staat in het teken van vriendschap. Dat komt op de openingsdag meteen tot uiting tijdens een vriendschappelijke ‘soldatenmaaltijd’. Een ouderwetse Rats, kuch en bonen, door chefkok Jurre omgetoverd tot een eigentijdse lekkernij. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via onze webshop en zijn niet alleen maar goed voor een heerlijk etentje. Je krijgt er van ons ook een symbolisch stukje eiland voor. Op naam, zodat je als Vriend van Pampus een jaar lang gratis toegang tot het gehele eiland hebt. Kort dag tot 1 april, maar wees er snel bij want dit wil je niet missen!
Voor een bedrag van €50,- vaar je op en neer naar Pampus, krijg je van ons bij het kampvuur op het plein een welkomstdrankje cadeau, schotelt chefkok Jurre je een lekkere maaltijd voor én word je Vriend van Pampus waarmee je meehelpt aan het behoud van ons fort en eiland!
Tijdens de maaltijd komen we bij je tafeltje langs met een grote plattegrond van het eiland. Hierop kan jij dan aangeven welk stukje Pampus symbolisch van jou wordt en krijg je van ons een Vriendenvrijkaart. Na het eten is er nog tijd om je eigen stukje Pampus op te zoeken en de rest van het fort te verkennen. Je kan kiezen om de boot terug te nemen om 19:00 of om 20:00 uur. Kies je voor die laatste, kan je al varend ook nog de zon onder zien gaan! Klik hier voor meer info of ga direct naar onze webshop!