PRIJZEN

Veerboot & reguliere Entreeprijs aan de boot

12 jaar en ouder: €17,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 13,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Veerboot & Entree online korting

12 jaar en ouder: €16,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 12,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Eigen boot

12 jaar en ouder: €10,50
Kinderen ( 4 t/m 11jaar): €8,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis

In het fort

Sleutel om de games in de Xperience te spelen: €2,-
Blacklight benodigd voor Blacklight speurtocht: €2,50 per lampje

NLdoet: vaar met ons mee en maak Pampus startklaar

NLdoet op Pampus 435 Doe in maart met ons mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland – NLdoet – want Pampus kan je hulp goed gebruiken! Stap op 10 of 11 maart in Muiden aan boord en vaar mee naar Pampus om daar de handen uit de mouwen te steken. We willen het fort en eiland weer startklaar maken voor het nieuwe seizoen. Een bijzonder seizoen, want dit jaar vieren we dat precies 130 jaar geleden met de aanleg van (het kunstmatige eiland) Pampus werd gestart.
Uit de toenmalige vaargeul Pampus werd in 1887 de aangeslibde modder weggebaggerd tot aan de zandplaat. Er werd schoon zand in de plaats gestort. Met zware zinkstukken, stortsteen en basaltblokken kreeg het kunstmatige eiland zijn stevige basis. Gelukkig is het kluswerk tijdens NLdoet niet zo zwaar...
Wat willen we aanpakken? Onkruid wieden, de moestuin op orde brengen, de binnenkant van de fortwoning strak in de lak zetten en eens flink de bezem door het fort halen. Voor iedereen is er wel een passende klus te vinden, dus doe gewoon mee! Alle hulp is welkom en we zorgen natuurlijk voor de nodige uitleg en begeleiding. Het wordt een gezellige en productieve dag. Uiteraard zorgen wij voor de koffie en thee en een lunch met prachtig uitzicht over het IJmeer! Geef je op via NLdoet als je mee wilt helpen. Klik hier voor vrijdag 10 maart en hier voor zaterdag 11 maart! Nadat je je hebt opgegeven, sturen wij je zo snel mogelijk een bevestigingsmail met aanvullende informatie. We zien er naar uit om samen met jou aan de slag voor Pampus te gaan!