PRIJZEN

Veerboot & reguliere Entreeprijs aan de boot

12 jaar en ouder: €17,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 13,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Veerboot & Entree online korting

12 jaar en ouder: €16,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 12,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Eigen boot

12 jaar en ouder: €10,50
Kinderen ( 4 t/m 11jaar): €8,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis

In het fort

Sleutel om de games in de Xperience te spelen: €2,-
Blacklight benodigd voor Blacklight speurtocht: €2,50 per lampje

Alle meivakantie-activiteiten op een rijtje. Van telegrafisten en Morse-codes tot aan vogelaars en piraten!

Twee weken meivakantie op Pampus, wat heerlijk! Naast het reguliere aanbod - zoals de rondleidingen en de Xperience - biedt Pampus allerlei extra's voor jong en oud. Van telegrafisten en vogelaars tot aan de Piratenweek!
  • zaterdag 22 en zondag 23 april De meivakantie gaat van start met telegrafisten Ger Fritz en Peter Eilander. Ze weten echt alles over Morse-codes en vertellen hoe de soldaten vroeger vanuit het fort konden communiceren met troepen over de hele wereld. Kinderen kunnen ook zelf aan de slag gaan met Morse en maken kans op een Pampus-diploma!
  • woensdag 26 en vrijdag 28 april Op Pampus zijn er tientallen verschillende soorten vogels in een jaar tijd zien. Over die vogels en hun levenswijze valt van alles te vertellen: waarom zien we in de zomer andere vogels dan in de winter, waarom trekken sommige soorten weg en andere niet... Vogelaars Engbert van Oort en Dick Jonkers komen al jaren op het eiland om vogels te vangen en te ringen. Kijk met ze mee en ontdek wat er op Pampus vliegt, nestelt en broedt.
  • zaterdag 29 en zondag 30 april Telegrafisten Ger Fritz en Peter Eilander komen opnieuw naar Pampus! Ze weten echt alles over Morse-codes en vertellen hoe de soldaten vroeger vanuit het fort konden communiceren met troepen over de hele wereld. Kinderen kunnen weer zelf aan de slag gaan met Morse en maken kans op een Pampus-diploma!
  • dinsdag 2 mei t/m zondag 7 mei Piratenweek op Pampus! Kleine landrotten worden omgetoverd tot heuse zeebonken (schminken, verkleden). Ze gaan meedoen met allerlei piratenactiviteiten, zoals speurtochten en... piratenvoedsel eten! Op 5, 6 en 7 mei geeft kinderboekschrijver Roel de Jong - verkleed als piraat - kinderrondleidingen door het fort!
  • woensdag 3 mei Vogelaars Engbert van Oort en Dick Jonkers komen weer naar het eiland om vogels te vangen en te ringen. Kijk met ze mee en ontdek wat er op Pampus vliegt, nestelt en broedt.
Op Koningsdag en op maandag 1 mei is Pampus gesloten.