Eiland- en fortbezitters zijn vrienden van Pampus!

Adopteer een stukje Pampus en geniet als Vriend van fijne voordelen. Je helpt ermee het Pampus-erfgoed in stand te houden. Ieder Eiland-perceel van 6,25 m2 kost € 25,-. De Fort-percelen kosten € 50,- of meer. Er zijn drie mogelijkheden:
  • Geen eigen boot of Museumkaart? Adopteer dan minimaal 2 Pampus-percelen, zodat je een heel jaar onbeperkt kan overvaren vanuit Muiden en genieten van het fortmuseum en eiland.
  • Wel een Museumkaart? Dan heb je sowieso vrije toegang en hoef je maar minimaal 1 Pampus-perceel te adopteren om zonder bijkomende kosten naar het eiland te kunnen varen vanuit Muiden.
  • Wel een eigen boot? Dan houdt het adopteren van minimaal 1 Pampus-perceel in dat je vrije toegang tot het fort en eiland hebt als je komt aanmeren. Het perceel komt op naam van je boot te staan, zodat alle opvarenden van de vrije toegang mogen meegenieten!

Wat zijn je voordelen?

  • Altijd vrije overtocht en/of toegang tot het fortmuseum.
  • 10% korting op al je horeca-bestedingen in het Pampus paviljoen.
  • 10% korting op al je aankopen in de museumshop.
  • Af en toe een speciale korting of activiteit in de hoop dat we je vaak mogen ontmoeten op Pampus.
  • En - last but not least - word je natuurlijk symbolisch eigenaar van een of meerdere Pampus-percelen van minimaal 6,25 m2.
Bij de start van seizoen 2018 zullen we op deze site alle percelen tonen met hun eigenaren. Welke kies jij? Een mooi eiland-perceel, zodat je kunt picknicken op je eigen stukje Pampus? Of ga je voor het stoere fort, doordrenkt van mooie verhalen?

Wil je niets ervoor terug? Dan fiscaal aftrekbaar! 

Wil je 'gewoon' Vriend van Pampus zijn, zonder dat je er iets voor terug wilt? Kies er dan voor om minimaal 5 jaar tenminste € 25,- per jaar te doneren. Je kunt dan je donatie met factor 1,25 aftrekken bij je belastingaangifte, omdat Pampus een zogenoemde culturele ANBI-instelling is. We sturen je hiervoor een formulier van de Belastingdienst toe. Uiteraard ontvang je als donateur wel een Pampus-perceel als blijk van waardering en verbondenheid.

Hoe word ik eiland- of fortbezitter?

Stuur een mailtje naar vrienden@pampus.nl en je ontvangt alle informatie en het aanmeldformulier. Na ontvangst van je aanmelding, sturen we je zo snel mogelijk het eigendomscertificaat en een pasje waarmee je onbeperkt toegang tot het fort en/of het veer vanuit Muiden hebt, evenals de 10% korting voor de horeca en de museumshop.