Vrienden van Pampus

Binnen de Vrienden van Pampus zijn er drie mogelijkheden:
  • Je bezit een eigen boot? Dan kun je voor € 25,- per volwassene per seizoen onbeperkt toegang tot het fort aanschaffen. Je kaarten staan op bootnaam, zodat zij ook door andere opvarenden dan je eigen gezin kunnen worden gebruikt.
  • Je hebt een Museumkaart? Dan kun je voor € 25,- per volwassene per seizoen onbeperkt de overtocht met veerboot Stern vanaf Muiden aanschaffen.
  • Heb je geen boot of Museumkaart? Dan koop je als combinatie voor € 50,- onbeperkt toegang tot Pampus per seizoen, inclusief de overtocht vanuit Muiden voor heel 2017.

Wat krijg je ervoor terug?

Als Vriend van Pampus help je om ons erfgoed in stand te kunnen houden, en daar zijn we je bijzonder dankbaar voor. We geven je daarom graag iets extra’s voor je vriendschap.
  • Naast de overtocht en/of toegang tot het fort, ontvang je 10% korting op al je horeca-bestedingen in Pampus’ Paviljoen 1874.
  • Dat geldt ook voor je aankopen in onze winkel ‘Het Magazijn’.
  • Én je wordt zolang je Vriend bent symbolisch eigenaar van een perceel van 2,5 x 2,5 meter op Pampus op naam, te zien via www.adopteereeneiland.nl/eilandOverzicht*.
Daarnaast bieden we door het seizoen heen speciale kortingen of speciale activiteiten aan voor de Vrienden van Pampus, in de hoop dat we je vaak mogen ontmoeten.

Wil je niets ervoor terug? Dan fiscaal aftrekbaar! 

Wil je Vriend van Pampus zijn, zonder dat je er iets voor terug wilt? Kies er dan voor om minimaal 5 jaar tenminste € 25,- per jaar te doneren. Je kunt dan je donatie met factor 1,25 aftrekken bij je belastingaangifte, omdat Pampus een zogenoemde culturele ANBI-instelling is. We sturen je hiervoor een formulier van de Belastingdienst toe. Uiteraard ontvang je als donateur wel een perceel Pampus als blijk van waardering en verbondenheid.

Hoe word ik vriend?

Vriend van Pampus worden is eenvoudig. Stuur een mailtje naar vrienden@pampus.nl en je ontvangt alle informatie en het aanmeldformulier. Na ontvangst van je aanmelding, sturen we je zo snel mogelijk je pasje waarmee je onbeperkt toegang tot het fort en/of het veer vanuit Muiden hebt, evenals de 10% korting voor de horeca en de souvenirwinkel. En je ontvangt je perceel Pampus via www.adopteereeneiland.nl . Was je al boezemvriend en in het 'bezit' van een perceel? Dan behoud je dit natuurlijk!

* NB: adopteereeneiland.nl is een verouderde website, alleen het eilandoverzicht met percelen is up to date. Aan alle andere pagina's kan geen rechten ontleend worden.