Groepsbezoeken

Wil je Pampus met een grote groep bezoeken? Dat kan. Groepen vanaf 15 personen raden wij aan vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van genoeg plaatsen op de veerboot. Je kunt je tickets online kopen. Voor meer informatie stuur je een e-mail naar info@pampus.nl.

Groepslunch

Op Pampus serveert onze kok dagelijks een oer-Hollands menu. Neem plaats in het sfeervolle Pampus Paviljoen of geniet buiten op het terras. In verband met de bevoorrading van het eiland en plaatsing in het paviljoen raden wij aan om voor groepen vanaf 15  personen vooraf te reserveren.

Voor groepen groter dan 30 personen bestaat de mogelijkheid om een lunch op maat samen te stellen. Ook een avonddiner of een barbecue behoren tot de mogelijkheden. Reserveren kan via info@pampus.nl.

Privégids

Bij aankomst op het eiland staan onze gidsen klaar om je alles te vertellen over het fort. Een rondleiding door een gids geeft het bezoek een extra dimensie. Privégidsen kunnen dit seizoen niet meer geboekt worden. Hopelijk wel weer in 2021! (Een rondleiding met een privégids kost normaliter € 50,00 voor max 25 personen per rondleiding.)