Eten & Drinken

In het Pampus Paviljoen’1874 kunt u uw bezoek aan Pampus beginnen of afsluiten met een kop koffie, lunch of een borrel. De keuken van Pampus werkt met duurzame producten en haalt haar inspiratie uit oer-Hollandse traditionele gerechten met af en toe een uitstapje. De kaart kan wisselen op basis van beschikbaarheid van producten op het eiland.Bij mooi weer biedt het terras u een fantastisch uitzicht over het IJmeer. Laat u verrassen!

Groepsreserveringen

Wanneer u met een grotere groep naar het eiland komt, raden wij u van harte aan vooraf uw lunch te bespreken via info@pampus.nl. Wij noteren dan uw reservering, het tijdstip en eventuele dieetwensen.

Diner

Op aanvraag is Pampus ook open voor diner met uw familie, bedrijf of vriendengroep. De mogelijkheden variëren van een BBQ tot een meergangen diner. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@pampus.nl. Heeft u liever telefonisch contact, dan kunt u op werkdagen bellen met 0294-263172.

Winterlicht – aanschuiven op Pampus

Forteiland Pampus was in de zomer van 2016 voor het eerst ook enkele avonden per week geopend voor publiek om op zwoele zomeravonden te genieten van een bijzonder diner onder de benaming Zomerlicht. Wegens het overweldigende succes, is Pampus nu voor het eerst in zijn 25-jarige historie als museum geopend buiten het seizoen! Van 3 november tot en met 17 december is Pampus op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavonden het toneel van Winterlicht. Proef de verstilling van het in duisternis gehulde fort, geniet van het donkere bier van Brouwerij Pampus en winterse gerechten bereid met duurzame ingrediënten afkomstig van lokale leveranciers binnen de Stelling van Amsterdam. De voorgerechten worden geserveerd tijdens een culinaire rondgang door het donkere fort, en vervolgens het hoofdgerecht en dessert in Pampus’ behaaglijke restaurant Pavilljoen’1874.

De veerboot Sailboa vertrekt vanaf Amsterdam IJburg om 18.30 uur en is rond 23.30 uur weer terug in IJburg. Klik hier voor meer informatie.

Tot slot

In het Pampus Paviljoen’1874 is het, net als op de rest van het eiland, niet toegestaan zelf meegebrachte snacks, maaltijden en drankjes te nuttigen.

Op de veerboot, in de winkel en in het Paviljoen’1874 verzoeken we u, indien mogelijk, te pinnen.

We stellen het bijzonder op prijs dat u uw eigen afval van het eiland mee terug wilt nemen of in ieder geval in de prullenbakken op Pampus wil deponeren.