PRIJZEN

Veerboot & reguliere Entreeprijs aan de boot

12 jaar en ouder: €17,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 13,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Veerboot & Entree online korting

12 jaar en ouder: €16,50
Kinderen (4 t/m 11 jaar): € 12,50
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis Museumkaart 12 jaar en ouder: € 7,00
Museumkaart kind (4 t/m 11 jaar): € 5,50

Eigen boot

12 jaar en ouder: €10,50
Kinderen ( 4 t/m 11jaar): €8,00
Kinderen jonger dan 4 jaar: gratis
Museumkaart: gratis

In het fort

Sleutel om de games in de Xperience te spelen: €2,-
Blacklight benodigd voor Blacklight speurtocht: €2,50 per lampje

Winterlicht - aanschuiven op Pampus

Incl. veer uit IJburg: €57,50

Pampus is vanaf 1 april weer dagelijks geopend: kom en geniet van alles dat ons forteiland je biedt

zaterdag 01 april 2017
Hele dag

Omschrijving

WELKOM
Voel je welkom vanaf 1 april, want dan openen we het eiland weer voor de start van een nieuw seizoen! Het fort is ontdaan van spinrag. De speurtochten zijn voorbereid. De multimedia toepassingen zijn tot in de puntjes nagelopen. Alle gidsen staan paraat om iedereen rond te leiden. Er zijn geweldige publieksevenementen in aantocht. En – last but not least – het team van Paviljoen 1874 staat te popelen om jong en oud te laten genieten van een aangename tijd op het terras en in het restaurant! Kortom, wij gaan weer voor Pampus en we hopen jij ook! (Klik hier voor alle vaartijden op 1 en 2 april.)

VRIENDSCHAPSJAAR
Seizoen 2017 staat in het teken van vriendschap. Dat komt op de openingsdag meteen tot uiting tijdens een vriendschappelijke ‘soldatenmaaltijd’. Een ouderwetse Rats, Kuch en Bonen, door chefkok Jurre omgetoverd tot een eigentijdse lekkernij. Kaarten voor dit avondmaal zijn vanaf vandaag te koop via onze webshop. Kort dag tot 1 april, maar wees er snel bij want op is op. En let op: de kaarten staan voor meer dan alleen een heerlijk etentje. Ze staan ook voor een symbolisch stukje eiland dat je als Vriend van Pampus een jaar lang gratis toegang tot het gehele eiland biedt!

Voor een bedrag van €50,- vaar je op en neer naar Pampus, krijg je van ons bij het kampvuur op het plein een welkomstdrankje cadeau, schotelt chefkok Jurre je een lekkere maaltijd voor én word je Vriend van Pampus waarmee je meehelpt aan het behoud van ons fort en eiland!

Tijdens de maaltijd komen we bij je tafeltje langs met een grote plattegrond van het eiland. Hierop kan jij dan aangeven welk stukje Pampus symbolisch van jou wordt en krijg je van ons een Vriendenvrijkaart. Na het eten is er nog tijd om je eigen stukje Pampus op te zoeken en de rest van het fort te verkennen. Je kan kiezen om de boot terug te nemen om 19:00 of om 20:00 uur. Kies je voor die laatste, kan je al varend ook nog de zon onder zien gaan! Klik hier voor meer info of ga direct naar onze webshop!

Pampus is vanaf 1 april weer dagelijks geopend: kom en geniet van alles dat ons forteiland je biedt